Vart hamnar mina ord?

2009/09/09

Det blev snopet nog en blogg i stället för en hemsida, men en blogg som ska kunna bli lite som en hemsida vad jag förstår. Återstår att se vad som är möjligt. Nu har jag i alla fall min egen plats. Tanken var, och är väl fortfarande, att mina översättningstjänster ska finnas synliga på det å så viktiga Internet, och att jag ska dela med mig lite av andra kreationer. Jag är dock ingen bloggfantast, så vi får se vad det blir utav detta. Bloggformatet känns nästan lika förgängligt som en chatt, och jag tycker om det skrivna ordet som står kvar. Som står kvar, när vi gjort oss den underbara mödan att välja ut det. Jag vill ge orden en plats som passar dem, jag vill rama in dem, och jag vill att de ska stanna. Samtidigt har jag lärt mig att det jag helst ratar ibland bjuder på fina fördelar, så jag ska ge bloggen en chans och se hur det går att forma det här utrymmet som nu är mitt.

Men vem sjutton är det man skriver för?

Slirar runt här på min sida och försöker få struktur på det hela, undrar just vart det förra inlägget och era fina kommentarer tog vägen. Sidan lever sitt eget liv medan jag springer efter och försöker förstå. Nu får det dock vara färdigmöblerat för idag.

Advertisements

One Response to “Vart hamnar mina ord?”

  1. Eva said

    Hej Magdalena! Du hittar nog snart hur du ska möblera sidan med dina ord. Det ska bli kul att föja Miss Words funderingar på bloggen. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: