Isbrytare

2009/09/12

Tiden går till annat just nu, men det kliar i händer och huvud, jag längtar tills jag kan sätta mig en stund med min digitala-officiella anteckningsbok. Är klar med första etappen av min sida, och den känns ganska hemtrevlig. Funderar på vad jag vill göra utav detta utrymme, vilka ord jag vill lägga ut och i vilken utformning, på vilket språk. Jag funderar fortfarande på, fast lite mindre, för vem och varför jag skriver. Jag tänker att det är ju kanske jättekul om någon läser mig, och kanske jätteskönt om ingen gör det. Fast lite kul är det att flytta ut från anteckningsböckerna, eller snarare flytta ut en del av anteckningsböckerna till ett annat rum. 

Jag vill tacka för alla uppmuntrande ord och beröm, det värmer otroligt. Era ord får den delen av mig som vill stå kvar i osynliga hörnet att tystna. Tack!

Advertisements

One Response to “Isbrytare”

  1. Grattis till blogg! Bra jobbat.

    Om du registrera din blogg hos hittabloggen så får du över två timmars gratis spotlight vilket ökar dina besökare! Ange “Nyfiken-Grön”

    kram

    Alexandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: