Mer brok än bok

2012/06/11

Det är deadlinetider för mig, och förmodligen för många andra. Så jag har inte tid att skriva och ni har inte tid att läsa. Mentalt befinner jag mig i kanadensiska skogar och jag är övertygad om att även mina drömmar handlar om språkbryderier just nu. Mitt eget språkbruk är just nu hemskt märkligt, eller underbart märkligt kanske jag ska säga för jag får skratta en hel del. Ut kommer saker som svårigt (om jag ska gissa dess mening är det svår + snårigt, dvs jätte… svårigt) och tonburk (här var det tonfiskburk som i åtstramningsriktig anda komprimerades). Både expansion, innovation och nedskärningar alltså.

I juli blir det utställning igen, den här gången med både foto, collage och poesi. Brokigt ja, roligt ja. Tycker jag. Ni också, förhoppningsvis. Vernissage blir det den 5 juli kl 16-18, och sen pågår utställningen till den 7 augusti. Hedengrens bokhandel är platsen.

Mitt överlevnadskit är helt oplanerat väldigt färgkoordinerat den här månaden. För jag lever verkligen med Gun-Britt Sundströms Maken – hinner inte läsa så mycket,  ingen deadline har jag för min läsning, och lite lång är den, så det tar tid. Men bra är den, så det gör inget. Hade jag inte varit så trött skulle jag ha bjudit på några citat, den här boken är späckad med roliga och träffande sådana. Nu får ni läsa den själva istället!

Ps. Vill ni ha en djupdykning i brokighet, se Wes Andersons senaste.

Ps 2. Var det inte någon, jo Pete, som i något av de senaste avsnitten Mad Men sa att sträckan som han reser till och från jobbet är (lång som) en “epic poem”, helt underbar replik tycker jag i såfall. Annars tackar jag mina öron som hörde det. De kanske också har börjat hitta på eget.

 

 

Advertisements

One Response to “Mer brok än bok”

  1. Sandra said

    Lycka till i skogen! Vi kanske kan fira din vernissage, när vi varit på den, i samma trio som sist. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: