Plats

2014/09/15

Man kan inte gå mer än fem minuter i Montreal utan att se skylten “À louer”. Både lägenheter och lokaler står där och väntar. Många, överallt. Med överkomliga hyror. Det får mig att känna glädje eftersom det innebär möjligheter. Möjligheter och välkomnande, det finns en plats för dig om du vill.

lokal

 

välkommen

Så önskar jag att det var i min stad. Så önskar jag att mitt land ska säga.

hjärta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: